Eten en drinken in cultuurcafé Cantina met 3Hoek

3Hoek is meer dan een creatieve (h)eerlijke wereldkeuken. 3Hoek levert ook een totaalconcept met een betrokken multicultureel team dat creatieve en vers bereide hapjes, menu’s of buffetten met klasse en enthousiasme verzorgt.
3Hoek heeft aandacht voor de aankleding en presentatie. Ze gebruikt gezonde, (h)eerlijke streekproducten van Oxfam.

3Hoek is de perfecte partner voor het Liers Cultuurcentrum!

Wanneer kan je er van genieten?

Bij avondvoorstellingen in de zaal van cc De Mol verzorgt onze huiscateraar 3hoek een (h)eerlijk ‘artiestenmenu’ in cultuurcafé Cantina. Voor 20.5 euro krijg je huisgemaakte soep met brood en boter + een hoofdgerecht met vlees of vis (vegetarisch is ook mogelijk) + salade + dessert. Elke keer anders, dus altijd weer verrassend!
Met een UiTPAS Lier betaal je 1,5 euro minder bij reservatie.
Reserveren kan tot 12 uur op de dag van de voorstelling.

Wil je reserveren?

Stuur dan uiterlijk om 12 uur op de dag van de voorstelling een mailtje naar ccdemol@3hoek.be met het aantal plaatsen en de datum natuurlijk. Je reservering is pas definitief na bevestiging van 3hoek. Het buffet staat klaar vanaf 18 uur. Laat bij je reservatie ook weten of je vegetarisch wil eten. Ben je allergisch aan bepaalde ingrediënten? Laat zeker iets weten en we trachten een alternatief te voorzien.

Reserveer nu je tafel bij Billie!

Op het menu

do 13.02 - Stijn Van De Voorde

Mediterraans buffet: 

  • Griekse yoghurtsoep met rijst en huisgemaakte broodjes
  • Gevulde aubergines met rundsvlees, kaas en groentjes (vlees of veggie)
  • Bulgurrijst met kikkererwten 
  • Fetasalade met rozijntjes 
  • Fruitsla met ijs 

za 15.02 - Jukebox 2020

Spaans buffet: 

  • Tomatenroomsoep met chorizo
  • Paella met zeevruchten, kip en worstjes (vlees of veggie) 
  • Rundsballetjes 'El bon dias' met paprikapesto
  • Salade met tomaat en komkommer 
  • Selectie miniproevertjes  

do 20.02 - Theater Antigone

Italiaans  buffet

  • Tomatensoep met basilicum en huisgemaakte foccacia
  • Pasta bolognaise met parmezaan
  • Pasta carbonara met spek en room
  • Pasta funghi met pesto
  • Salade met rucola, olijven en balsamico
  • Mini taartjes 

za 22.02 - Tiny Legs Tim / Roland

Grieks buffet:

  • Paprika-wortelsoep met yoghurt, kaneel en huisgemaakt Grieks brood
  • Runderrollade uit de oven met groenten | gebakken rijst | rode wijnpesto
  • Griekse salade met feta en olijven 
  • Tzatziki met bladerdeeghapjes
  • Zoet hapje met walnoot en dressing van room en honing 
DELEN VIA