Eten en drinken in cultuurcafé Cantina met 3Hoek

3Hoek is meer dan een creatieve (h)eerlijke wereldkeuken. 3Hoek levert ook een totaalconcept met een betrokken multicultureel team dat creatieve en vers bereide hapjes, menu’s of buffetten met klasse en enthousiasme verzorgt.
3Hoek heeft aandacht voor de aankleding en presentatie. Ze gebruikt gezonde, (h)eerlijke streekproducten van Oxfam.

3Hoek is de perfecte partner voor het Liers Cultuurcentrum!

Wanneer kan je er van genieten?

Bij avondvoorstellingen in de zaal van cc De Mol verzorgt onze huiscateraar 3hoek een (h)eerlijk ‘artiestenmenu’ in cultuurcafé Cantina. Voor 20.5 euro krijg je huisgemaakte soep met brood en boter + een hoofdgerecht met vlees of vis (vegetarisch is ook mogelijk) + salade + dessert. Elke keer anders, dus altijd weer verrassend!
Met een UiTPAS Lier betaal je 1,5 euro minder bij reservatie.
Reserveren kan tot 12 uur op de dag van de voorstelling.

Wil je reserveren?

Stuur dan uiterlijk om 12 uur op de dag van de voorstelling een mailtje naar ccdemol@3hoek.be met het aantal plaatsen en de datum natuurlijk. Je reservering is pas definitief na bevestiging van 3hoek. Het buffet staat klaar vanaf 18 uur. Laat bij je reservatie ook weten of je vegetarisch wil eten. Ben je allergisch aan bepaalde ingrediënten? Laat zeker iets weten en we trachten een alternatief te voorzien.

Reserveer nu je tafel bij Billie!

Op het menu

23.01 - Axelle Red
Mexicaans buffet 

  • Zoete paprika-tomatensoep met kaneel
  • Chili con carne met wraps en nachos (of veggie)
  • Guacamole, huisgemaakte salsa, zure room met koriander
  • Limoen-tequila-ijs met fruit


wo 29.01 - Bootleg 80's
INDISCH buffet

  • Linzensoep met courgettes en gember, naanbrood 
  • Tikka masala met kip en groentjes 
  • Basmatirijst 
  • Salade met granaatappel en komkommer 
  • Raita 
  • Selectie minidessertjes en proevertjes


do 30.01 Lieven Scheire
ITALIAANS buffet 

  • Tomaat-wortelsoep met basilicum
  • Pasta carbonara met spek en room
  • Spaghetti Bolognaise met groentjes
  • Pasta funghi met parmezaan 
  • Rucolasalade met olijven en walnoten
  • Tiramisu met kaneel en rum
     
DELEN VIA