Eten en drinken in cultuurcafé Cantina met 3Hoek

3Hoek is meer dan een creatieve (h)eerlijke wereldkeuken. 3Hoek levert ook een totaalconcept met een betrokken multicultureel team dat creatieve en vers bereide hapjes, menu’s of buffetten met klasse en enthousiasme verzorgt.
3Hoek heeft aandacht voor de aankleding en presentatie. Ze gebruikt gezonde, (h)eerlijke en streekproducten van Oxfam.

3Hoek is de perfecte partner voor het Liers Cultuurcentrum!

Wanneer kan je er van genieten?

Bij avondvoorstellingen in de zaal van cc De Mol verzorgt onze huiscateraar 3hoek een (h)eerlijk ‘artiestenmenu’ in cultuurcafé Cantina. Voor 19.5 euro krijg je huisgemaakte soep met brood en boter + een hoofdgerecht met vlees of vis (vegetarisch is ook mogelijk) + salade + dessert. Elke keer anders, dus altijd weer verrassend!
Vrienden van het LCC betalen 1,5 euro minder bij reservatie.
Reserveren kan tot 12 uur op de dag van de voorstelling.

Wil je reserveren?

Stuur dan uiterlijk om 12 uur op de dag van de voorstelling een mailtje naar ccdemol@3hoek.be met het aantal plaatsen en de datum natuurlijk. Je reservering is pas definitief na bevestiging van 3hoek. Het buffet staat klaar vanaf 18 uur. Laat bij je reservatie ook weten of je vegetarisch wil eten. Ben je allergisch aan bepaalde ingrediënten? Laat zeker iets weten en we trachten een alternatief te voorzien.

Reserveer nu je tafel bij Billie!

Op het menu

wo 22 november
Yuko

  • Welkomsthapje van het huis,
  • Koude tapas (parmaham, chorizo, olijven, feta, manchego kaas)
  • Broccoliroomsoep met croutons
  • Pasta all'arrabiata met kippenballetjes of vegetarisch
  • Rucola-komkommersalade met tzatziki
  • Limoen cheesecake met speculaas

 

donderdag 23 november
Marc Erkens

Pompoensoep met lookbroodjes

Herfstschotel:
• Gegrilde groentjes en zoete aardappelen uit de oven
• Kippenmerguez (of veggie)
• Couscous met rozijntjes
• Salade van wortel en courgette

Kokos-rijstdessert met kaneel


vrijdag 24 november
Rumours 40 years: A Fleetwood Mac Tribute

  • Broccoliroomsoep met croutons
  • Stoofvlees met gekruide wedged patatjes (vlees of vegetarisch)
  • Koolsalade met appeltjes en rozijntjes
  • Chocoladebrownie met rum

 

zaterdag 25 november
Kleinkunsteiland

Thaise groentensoep

Hoofdgerecht:
• Thaise kokos-groentencurry met kip (of veggie)
• Miniloempias met sweet chilisaus
• Jasmijnrijst
• Thaise komkommersalade met munt

Dessert
• Selectie minidessertjes en proevertjes

 

DELEN VIA