seizoen 2019-2020

VRIENDEN VOOR HET LEVEN

 

Vanaf dit jaar is IEDEREEN met een  UiTPAS Lier onze vriend.

Ben je in het bezit van een UiTPAS Lier dan betaal je de laagste prijs en mag  je als eerste tickets bestellen.

BESTEL TICKETS (vanaf maandag 10 juni om 10 uur)

We zijn dus vrienden voor het leven.

Om dit te vieren schakelen we over op een nieuw online ticketsysteem. En daarmee zijn we in goed gezelschap want o.a. De Vooruit in Gent, Carré in Amsterdam, AB in Brussel werken ook met dit systeem

Voortaan zal je vanop je eigen pc, tablet of smartphone tickets kunnen reserveren & betalen.

De traditionele lange wachtrij aan het Liers Cultuurcentrum bij de start van de ticketverkoop is dus definitief verleden tijd!

Nog geen UiTPAS Lier en wil je toch als eerste tickets kunnen kopen?

De UiTPAS kost €5,00 en  is verkrijgbaar op verschillende locaties in de stad. Ga met je identiteitskaart langs in één van volgende verkooppunten en je gaat naar huis met je UiTPAS op zak.

Meer info vind je op www.uitpaslier.be.

TIP: koop je UiTPAS vooraf in één van de verkooppunten!

 

 

START VERKOOP SEIZOEN 2019-2020

MAANDAG 10 JUNI OM 10 UUR

Alleen als je in het bezit bent van een UiTPAS Lier kan je vanaf dan tickets kopen.

Elke persoon waarvoor je tickets bestelt, moet ook een UITPAS Lier hebben

Als je tickets voor 5 personen bestelt voor één voorstelling, zal je ook 5 UiTPASnummers moeten ingeven

De belangrijkste principes van de verkoop op een rij:

  • de snelste en makkelijkste manier om tickets te kopen is via www.lierscultuurcentrum.be (hou je UiTPAS , je bankkaart en je bankkaartlezer bij de hand!)
  • Je kan via het web ook zelf je plaatsen kiezen.
  • Tickets zijn 100% beschikbaar via het web. Er worden dus geen plaatsen voor verkoop aan de balie geblokkeerd.
  • Op piekmomenten kom je in de webwinkel in een digitale wachtrij terecht. Die gaat sneller vooruit dan je denkt. Wacht geduldig je beurt af en vernieuw je scherm niet. Doe je dit wel, dan raak je je plaats in de wachtrij kwijt en beland je weer achteraan in de rij.
  • Geen vervelende accounts of vergeten paswoorden. Vul je winkelmandje naar hartenlust en op het einde van je bestelling bezorg je de nodige gegevens. Je hoeft je dus niet vooraf te registreren.
  • Betalen is helemaal veilig en zonder extra kost. Hou je bankkaart of kredietkaart en je bankkaartlezer dus bij de hand.
  • Heb je cultuurcheques van Accor Services of Sodexo? Dan kies je voor ‘betalen aan de balie’. Kom daarna naar de ticketbalie met je cultuurcheques en ruil die in. Het verschil kan je op een andere manier betalen.
  • Voorstelling met genummerde plaatsen? Het systeem stelt de best beschikbare stoel(en) voor, maar deze kan je nog aanpassen in het zaalplan. Het systeem laat echter niet toe dat je één plaats openlaat. Je zitjes moeten dus aansluiten.
  • Je ontvangt je tickets meteen in je mailbox. Druk ze thuis af of laat ze op de avond van de voorstelling scannen op je smartphone. Daarvoor kan je de pdf gebruiken of de Wallet-app.

 

Op maandag 10 juni om 10 uur verschijnt er een balk / knop op de website van het Liers Cultuurcentrum Zit je reeds op de site maar zie je dit niet, dan moet je even vernieuwen. (door op F5 op het toetsenbord te duwen). Van zodra de balk zichtbaar is, kan je daarop klikken.

Afhankelijk van de drukte kan het zijn dat je in een digitale wachtrij terecht komt.

LET OP: vernieuw niet!. Als je dit wel doet, kom je terug achteraan in de wachtrij terecht.

Als jij aan de beurt bent, word je automatisch naar de juiste pagina geleid zodat je effectief aan je bestelling kan beginnen.

Heb je geen UiTPAS Lier en wil je er ook geen kopen? Dan kan je pas tickets bestellen vanaf maandag 17 juni ’19.

DELEN VIA