Ben je een podiumkunstenaar en minder dan 3 jaar geleden afgestudeerd? Of studeer je af in de zomer van 2021? Heb je als jonge maker een sterk idee voor een eerste eigen podiumproductie (theater, muziektheater, performance, circus of hybride)? Heb je een link met de provincies Vlaams-Brabant, Antwerpen of West-Vlaanderen?

Of

Ben je geen maker, maar heb je de ambitie om in de culturele sector uit te groeien tot zakelijk leider en wil je échte ervaring opdoen door samen te werken met een startende podiumkunstenaar?


Schrijf je dan in voor Eigen Kweek voor 31 januari 2021!
Eigen Kweek is een ontwikkelingstraject voor jonge podiumkunstenaars én aspirant zakelijk leiders. Het traject vindt plaats in drie provincies: Vlaams-Brabant, Antwerpen en West-Vlaanderen. In elke provincie koppelen we één podiumkunstenaar/gezelschap aan één aspirant zakelijk leider. Zij krijgen samen de unieke kans om een allereerste eigen productie te realiseren. En dit met voldoende tijd, ruimte, ondersteuning en budget.
Na de creatie maak je met deze productie een tournee rond de cultuurcentra in je eigen provincie (10 à 14 speeldata). Je maakt zelfs een korte oversteek naar de andere regio’s.

Meer info en inschrijven?
www.eigen-kweek.be 


 

DELEN VIA