Slam Poetry, hip-hop, stand-upcomedy, theater, cabaret, opera, … Ben jij heel goed in een van deze genres of misschien in allemaal tegelijk? Doe jij iets dat eigenlijk nog niet in een woord gevangen zit? Speel jij al maandenlang een gitaarrif die het potentieel heeft om Seven Nations Army in de voetbalstadions te doen vergeten? Laat jij al jaren café De Bonte Os met lachkrampen achter? Speel jij op een podium met taal als een kat met een bol wol? Dribbel jij tussen al deze genres even vlot als Messi? Dan ben jij waarschijnlijk hetgeen we zoeken voor onze Sterrenserre: van talent bol staand stermateriaal dat juist nog wat warmte en toewijding nodig heeft, om echt te schitteren!

Overtuig ons van jouw talent met een videofragment, een demo of iets anders dat jouw kunnen weergeeft. Elke maand schenken we de beste kandidaten een podium. Het Liers Cultuurcentrum zorgt hierbij voor een vergoeding en een professioneel uitgerust podium waar jouw performance technisch volledig tot zijn recht komt!

De eerste Sterrenserre is op vrijdag 30 oktober. Stuur voor 30 september een kort artistiek c.v. naar info@lierscultuurcentrum.be met als titel ‘Sterrenserre’. We laten voor 9 oktober weten wie een avond dit najaar een podium cadeau krijgt.

DELEN VIA