Je vindt alle schoolvoorstellingen voor volgend seizoen terug op onze website.
Normaal gezien stellen wij ons aanbod graag voor tijdens een leerkrachtenavond in CC De Mol. Omwille van de Coronacrisis kan dit helaas niet. Heb je inhoudelijke of praktische vragen over het aanbod? Stuur dan een mailtje naar scholen@lierscultuurcentrum.be. Heb je liever telefonisch contact? Stuur dan je telefoonnummer door en laat weten op welke momenten je liefst gebeld wordt.

Inschrijven kan vanaf woensdag 3 juni om 15 uur. We versturen de links om in te schrijven per mail. Sta je nog niet in onze mailinglijst? Laat het ons weten.

Deze inschrijving is nog niet definitief. Aanvragen worden behandeld in volgorde van ontvangst en de definitieve bevestiging volgt eind juni. 

Lees de algemene voorwaarden.

Wat met de Coronacrisis?
We weten nog niet hoe deze situatie verder evolueert. Indien er volgend schooljaar nog steeds (of opnieuw) overheidsmaatregelen gelden, en de leerlingen mogen geen voorstellingen bijwonen, dan rekenen wij uiteraard niets aan. Als de voorstellingen toch kunnen doorgaan onder bepaalde voorwaarden, zullen wij ons uiterste best doen samen met de makers naar een oplossing te zoeken (bv. kleinere groepjes, stoelen tussen laten, voorstellingen in de klas…).

DELEN VIA