De brochure voor seizoen 18-19 is klaar! Heb je ze niet via de post ontvangen? Haal je exemplaar dan af in CC De Mol. Of bekijk het programma op onze website.

WORD VRIEND VAN HET LCC

Vriend worden geeft je volgende voordelen:

  • Alleen onze vrienden kunnen al vanaf zondag 10 juni al tickets bestellen. Pas vanaf 18 juni kan iedereen tickets kopen.
  • Je krijgt 10% korting op al je tickets, ook als je later op het seizoen nog extra tickets bestelt.
  • Je hebt recht op 1 gratis ticket voor het Mooov-filmfestival, te bestellen vanaf 1 april 2019.
  • Voor elke voorstelling in CC De Mol kan je in het cultuurcafé reserveren voor het artiestenbuffet. Als vriend krijg je een korting van 1,5 euro op je maaltijd.

Om vriend te worden heb je een UiTpas nodig.
De UiTPAS is een spaar- en kortingskaart voor sport, cultuur en vrije tijd. De UiTPAS is te koop op verschillende locaties in de stad. Ook wie niet in Lier woont, kan een UiTPAS Lier kopen. Een UiTPAS kost vijf euro en is levenslang geldig. Het lidmaatschap ‘Vriend van het LCC’ kost 10 euro voor het seizoen 2018-2019.
Meer info vind je op www.uitpaslier.be.

TIP: koop je UiTPAS vooraf in één van de verkooppunten!

START VERKOOP SEIZOEN 2018-2019

Voor vrienden: vanaf zondag 10 juni om 10 uur

Alleen als je vriend wordt, kan je vanaf dan je bestelling doorgeven. Elke persoon waarvoor je dan tickets bestelt, moet vriend worden en dus ook een UITPAS hebben.

Geef je bestelling door:

  • Via www.lierscultuurcentrum.be door je online bestelformulier in te sturen.
  • Aan het onthaal door je bestelformulier persoonlijk af te geven. Op zondag 10 juni is het onthaal open van 10 tot 12 uur. Vanaf 9 uur delen we volgnummers uit. Het bestelformulier vind je vanaf eind mei in de brochure of aan het onthaal.

Bestelformulieren die binnenkomen tussen zondag 10 juni (10 uur) en maandag 18 juni (13 uur) worden in volgorde van ontvangst verwerkt.

Je hebt nog geen UiTPAS bij de start van de ticketverkoop
Je bestelt je UiTPAS(sen) samen met je tickets online of via het papieren formulier. Een UiTPAS kost 5 euro. Je betaalt nog 10 euro per persoon om een jaar lang vriend te zijn van het Liers Cultuurcentrum.
Je hebt al een UiTPAS bij de start van de ticketverkoop
Geef je UiTPASnummer(s) door bij je bestelling. Je betaalt nog 10 euro per persoon om een jaar lang vriend te zijn van het Liers Cultuurcentrum.


Wil je samen zitten met anderen? Dan vul je één bestelformulier in en krijg je ook één rekening. Dat is de enige manier om zeker te zijn dat je plaatsen naast elkaar hebt.


Opgelet: van 11 tot en met 18 juni kan je niet telefonisch bestellen. Op 11 en 12 juni is het onthaal gesloten zodat we alle bestellingen zo snel mogelijk kunnen verwerken.


Losse ticketverkoop voor iedereen: vanaf maandag 18 juni om 13 uur

  • Online via www.lierscultuurcentrum.be
  • Per mail via info@lierscultuurcentrum.be
  • Telefonisch tijdens de openingsuren van het onthaal (tel. 03 488 06 79)
  • Aan het onthaal, tijdens de openingsuren
DELEN VIA