seizoen 2018-2019

WORD VRIEND VAN HET LCC

Vriend worden geeft je volgende voordelen:

  • Alleen onze vrienden kunnen al vanaf zondag 10 juni tickets bestellen. Pas vanaf 18 juni kan iedereen tickets kopen. 
  • Je krijgt het hele seizoen 10% korting op je tickets. Dus ook als je later op het seizoen nog extra tickets bestelt.
  • Je hebt recht op 1 gratis ticket voor het Mooov-filmfestival, te bestellen vanaf 1 april 2019.
  • Voor elke voorstelling in CC De Mol kan je in het cultuurcafé reserveren voor het artiestenbuffet. Als vriend krijg je een korting van 1,5 euro op je maaltijd.


Om vriend te worden heb je een UiTPAS nodig.

De UiTPAS is een spaar- en kortingskaart voor sport, cultuur en vrije tijd. De UiTPAS is te koop op verschillende locaties in de stad. Ook wie niet in Lier woont, kan een UiTPAS Lier kopen. Een UiTPAS kost vijf euro en is levenslang geldig. Het lidmaatschap ‘Vriend van het LCC’ kost 10 euro voor het seizoen 2018-2019. 

Meer info vind je op www.uitpaslier.be.

TIP: koop je UiTPAS vooraf in één van de verkooppunten!

 

START VERKOOP SEIZOEN 2018-2019

VRIENDEN: VANAF ZONDAG 10 JUNI OM 10 UUR

Alleen als je vriend wordt, kan je vanaf dan je bestelling doorgeven. Elke persoon waarvoor je dan tickets bestelt, moet vriend worden en dus ook een UITPAS hebben.

Online: Stuur via www.lierscultuurcentrum.be je online bestelformulier in.

In CC De Mol: Aan het onthaal door je bestelformulier persoonlijk af te geven. Op zondag 10 juni is het onthaal open van 10 tot 12 uur. Bestelformulieren die binnenkomen tussen zondag 10 juni (10 uur) en maandag 18 juni (13 uur) worden in
volgorde van ontvangst verwerkt.


Je hebt nog geen UiTPAS bij de start van de ticketverkoop
Je bestelt je UiTPAS(sen) samen met je tickets online of via het papieren formulier. Een UiTPAS kost 5 euro. Je betaalt nog 10 euro per persoon om een jaar lang vriend te zijn van het Liers Cultuurcentrum.

Je hebt al een UiTPAS bij de start van de ticketverkoop
Geef je UiTPASnummer(s) door bij je bestelling. Je betaalt nog 10 euro per persoon om een jaar lang vriend te zijn van het Liers Cultuurcentrum.
Wil je samen zitten met anderen? Dan vul je één bestelformulier in en krijg je ook één rekening. Dat is de enige manier om er zeker van te zijn dat je plaatsen naast elkaar hebt.

Opgelet: van 10 tot en met 18 juni kan je niet telefonisch bestellen. Op 11 en 12 juni is het onthaal gesloten zodat we alle bestellingen zo snel mogelijk kunnen verwerken.VOOR IEDEREEN: MAANDAG 18 JUNI VANAF 13 UUR

  • Online via www.lierscultuurcentrum.be
  • Per mail via info@lierscultuurcentrum.be
  • Telefonisch tijdens de openingsuren van het onthaal (tel. 03 488 06 79)
  • Aan het onthaal, tijdens de openingsuren

 

HOE BETALEN?

VOOR TICKETS BESTELD VAN 10 TOT 18 JUNI:

Je krijgt een mail of brief van het LCC met een overzicht van je bestelling, het totaalbedrag en een reserveringsnummer. Je schrijft het bedrag over op rekeningnummer BE45 4025 0408 9189 van vzw Prolier met vermelding van je reserveringsnummer. Je kan dit bedrag ook cash of via bancontact betalen aan het onthaal van het LCC, tijdens de openingsuren.

VOOR TICKETS BESTELD VANAF 18 JUNI:

Via de website: je betaalt meteen met je bankkaart of creditkaart.
Telefonisch of per mail: Je krijgt een mail of brief van het LCC met een overzicht van je bestelling, het totaalbedrag en een reserveringsnummer. Je schrijft het bedrag over op rekeningnummer BE45 4025 0408 9189 van vzw Prolier met vermelding van je reserveringsnummer.
Aan het onthaal: cash of via bancontact


HOE KRIJG IK MIJN TICKETS EN MIJN UITPAS?

Van zodra het LCC je betaling heeft verwerkt, krijg je een mail met je tickets als bijlage. Je kan ze zelf printen.
Je UITPAS kom je afhalen aan het onthaal van het Liers Cultuurcentrum op vertoon van je identiteitskaart.

UITPAS MET KANSENTARIEF

Op vertoon van je UITPAS betaal je 20% van de basisprijs van de voorstellingen. Wil je tickets bestellen vanaf 11 juni dan moet je ook vriend worden van het LCC. Dit kost 2 euro. Je geniet dan van alle voordelen van de vrienden, uitgezonderd de kortingen (omdat je sowieso al van een kortingstarief geniet).

DELEN VIA