Drie ladies, één tramp en een zevenkoppig live orkest onder leiding van Pol Vanfleteren. Muzikaal wordt het publiek dit jaar extra in de watten gelegd, want nergens vind je zo'n gevarieerde muzikale waaier als bij "The Ladies & the Tramp": van Frank Sinatra tot Michael Jackson, van Elvis Presley tot Diana Ross en van Janis Joplin tot Anita Meyer.

Barbara Dex is al meer dan twee decennia de leading lady van de Vlaamse muziekwereld. Het begon bij haar allemaal in 1993 toen ze deelnam aan het Eurovisiesongfestival met het nummer Iemand Als Jij. Barbara is een muzikale kameleon. Van chansons, tot soul, tot gospel, tot country… Ze kan het allemaal.
Daisy Thys is een vaste waarde bij Café Vocal en is sinds 2015 ook gastvrouw van Hotel Vocal, naast Sam Verhoeven. De afgelopen jaren was Daisy één van de topnamen in Het Witte Paard in Blankenberge, en daarnaast is ze te zien in talrijke musicals en komedies.
Sandrine is sinds haar deelname aan “Idool” in 2004 niet meer weg te denken van de Vlaamse podia. Zij is dé Vlaamse soulstem bij uitstek en gooide hoge ogen met haar album “Boosted”. De laatste jaren stond zij elke zomer op het podium van Het Witte Paard in Blankenberge.