Een bijzondere beleving voor jong en oud, die indruk maakt, ontroert en teruggaat naar de pure en oprechte emotie, waar Kerstmis om draait. Deze voorstelling maakt van elke winteravond een warm moment. 

Na het overdonderend succes in Mechelen bouwt Circus Ronaldo deze winter zijn authentiek circusdorp in Lier. Vóór elke voorstelling geniet je vanaf 18 uur van verschillende acts in het circusdorp. Geen glitter en glamour, maar een terugkeer naar de essentie van Kerstmis, naar pure emoties en gezelligheid.
Laat je verrassen en betoveren, kuierend langs de vuurkorven, tussen de tenten en woonwagens door. De toegang tot het circusdorp is gratis.
Tijdens de voorstelling woon je het kerstfeest van de familie Ronaldo in levende lijve bij. Dat kerstdiner is al generaties lang een bijzonder feest. Een internationaal gezelschap van circusdirecteurs en -artiesten wordt ieder jaar uitgenodigd om samen met de familie kerst te vieren. 
De jongste aan tafel is drie, de oudste intussen al meer dan tachtig. Het opzichtige feestgezelschap zingt, musiceert en durft elkaar na enkele flessen zuiderse wijn al wel eens uit te dagen voor een gewaagd staaltje circus...

Productie
Circus Ronaldo
Liers Cultuurcentrum
Met de steun van 
De Vlaamse Gemeenschap
Provincie Antwerpen

 

Praktische informatie: 

 • Locatie: De voorstellingen vinden plaats op de evenementenweide in het stadspark. De toegang is naast het Timmermans-Opsomerhuis (Netelaan 4, 2500 Lier).
 • Er is een fietsparking voorzien aan de ingang van het terrein.
 • Kom je met het openbaar vervoer? Het terrein ligt op 1.2 km wandelen van het station van Lier. De bushalte 'Leopold III-laan' ligt vlakbij het park. Plan je route op www.belgianrail.be en/of www.delijn.be.
 • Parkeren: Parkeren kan gratis op de parking aan Jeugdcentrum Moevement en CC De Mol (Aarschotsesteenweg 1, 2500 Lier). Het is nog +- 500 meter stappen tot aan de evenementenweide. Ook aan de Gasthuisvest is een ruime parking (gratis vanaf 19 uur en op zon- en feestdagen).
 • Voorprogramma: Vóór elke voorstelling geniet je vanaf 18 uur van verschillende acts in het circusdorp. De toegang is gratis.
 • Start en duur voorstelling: De voorstelling zelf start telkens om 20.15 uur. Je krijgt toegang tot de tent op vertoon van je ticket. Kijk de datum zeker goed na zodat je op de juiste dag komt. Het einde is voorzien rond 22 uur.
 • Infopunt/tickets: Er is een infopunt van het Liers Cultuurcentrum ter plaatse voor eventuele vragen (open vanaf 19.15 uur). Opgelet, we kunnen geen dubbels printen van tickets. Zorg dus zeker dat je je tickets al bij hebt.
 • Leeftijd 8+: Deze theatervoorstelling is niet specifiek naar kinderen gericht. We vragen dan ook om geen kinderen jonger dan 8 jaar mee te brengen. Hou er rekening mee dat de voorstelling 1u45min. duurt (zonder pauze).
 • UiTpas: Je kan een punt sparen met je UiTpas aan de kassa. UiTpassen afhalen kan niet ter plaatse. Indien je je UiTpas nog niet hebt afgehaald, dan doe je dat best in CC De Mol, open op werkdagen tussen 13 en 16.30 uur.
 • Bar: Je kan iets drinken aan de (verwarmde) bar en er is ook soep, warme wafels en snoep. Voor een volledige maaltijd verwijzen we je graag naar de talloze restaurants in de binnenstad.
 • We doen ons uiterste best om het terrein toegankelijk te houden, ondanks de weersomstandigheden. Toch is het aan te raden om gepast schoeisel te dragen.
 • De tent is verwarmd, de bar eveneens
 • Ben je rolstoelgebruiker? Laat het zeker vooraf weten, dat is nodig om je een geschikte plek te geven.
www.circusronaldo.be