De Roovers maken een eigen versie van Tsjechovs klassieker Ivanov. Een vrolijke voorstelling over grote droefenis en de ratrace van de hedendaagse samenleving. 
Ivanov is ten einde raad. Zijn zaken gaan slecht en zijn vrouw ligt op sterven. Hij geeft op. Hij isoleert zich van alles en iedereen, laat zijn doodzieke vrouw aan haar lot over en brengt zijn avonden door bij zijn oude vriend Lebjedev. Diens dochter Sasja wordt stapelverliefd op de antiheld. Dit meisje met haar ontwapenend enthousiasme zou Ivanov een uitweg kunnen bieden. Is er verzet mogelijk tegen het onontkoombare? 
“Ondanks duidelijke successen hebben veel mensen het gevoel dat ze falen. Nooit zijn we mooi en succesvol genoeg, nooit in vergelijking met de ander als concurrent, maar ook met de ander die je zelf bent. Een race tegen je eigen schaduw kan je niet winnen.” (P.Verhaeghe) 

Van en met: Robby Cleiren, Sara De Bosschere, Günther Lesage, Sofie Sente, Timo Sterckx,  Vincent Van Sande, e.a. 

Door onvoorziene omstandigheden werd Luc Nuyens vervangen door Günther Lesage.

Het gezelschap liet ons weten dat in de voorstelling een knal met een alarmpistool zit en dat er beperkt gebruik wordt gemaakt van een stroboscoop. 

Heerlijk dineren in het Cultuurcafé voor de voorstelling?

Het menu: 

Vegetarisch buffet: Wortel-mais-kokossoep met croutons | Huisgemaakte lasagne met ricotta en pompoen | Pasta funghi met pesto en parmezaan | Fetasigaren met tzatziki | Venkel salade met appelsien | Selectie mini proevertjes 

Meer info / Reserveren.

www.deroovers.be