Jeroen Leenders gaat na een lange weg van interne en externe rancune terug de theaterzalen in met nieuwe inspiratie en creatieve gedachtenpaden. 
Geen thema, geen cabaret, geen maatschappelijke boodschap, gewoonweg een lange comedyclub set. Hoewel gemaakt van beproefd materiaal vormt de show zichzelf pas op het podium zelf. Pas op het einde komen we te weten wat de rode draad was. Of nog beter, wat alle rode draden hadden kunnen zijn. 

Jasper van der Veen, de winnaar van de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019, warmt als support act het publiek op. De jury van het Leids Cabaret Festival was alvast lovend: "Zo overtuigend en soepel als hij op het toneel staat, pakt hij het publiek direct in. Fysiek en mimisch is Jasper heel expressief. Hij schakelt knap en razendsnel van situatie naar situatie. Jasper van der Veen is een zeldzaam podiumbeest."

Heerlijk dineren in het Cultuurcafé voor de voorstelling?

Het menu: Wortel-kokossoep met croutons | Stoofpotje met Mammoetbier (vlees of veggie) | Ovenaardappelen met rozemarijn | Venkel-appelsiensalade | Selectie miniproevertjes 

Meer info / Reserveren.