Bij aankoop van een ticket voor de kinderkunstendag heb je sowieso toegang tot de voorstelling No Way Back om 13u30. Je koos zelf voor Bus met benen van Het Paleis om 11u30. We voorzien workshops in de foyer en je kan een pannenkoek eten in het cultuurcafé. Het wordt een gezellige kinderkunstendag!

hetpaleis/Tuning People

DE BUS MET BENEN

11.30 - 12.05 uur

Een vrouw, een man, een kind, een huis. Het huis neemt de benen. Had het huis ook oren? Dan zouden ze het huis kunnen roepen als een hondje. De vrouw, de man, het kind vertrekken op een zoektocht naar hun huis met benen. Liggend kijk je naar het plafond van de hetpaleis-bus, waar hun reis voorbij rolt. Tuning People maakt in de bus objectentheater tussen kitsch en houtje-touwtje.

Duo Berlingo

NO WAY BACK

13.30 - 14.10 uur

‘No Way Back’ vertelt over de zoektocht van twee vrienden. Over de pogingen die ze ondernemen om vat te krijgen op de situatie. Ze verliezen zich in hun eigen spelregels en gaan tot het uiterste. Tot de torens vallen. Een komische circusvoorstelling over speelsheid, kameraadschap, tweespalt en ook een beetje over het leven. ‘No Way Back’ is de eerste voorstelling van het kersverse gezelschap ‘Duo Berlingo’. Twee kameraden met een fascinatie voor bakken.
 

+ GRATIS workshops