Bij aankoop van een ticket voor de kinderkunstendag heb je sowieso toegang tot de voorstelling No Way Back om 13u30. Je koos als extra voorstelling Diorama van Hanafubuki om 14u30. We voorzien workshops in de foyer en je kan een pannenkoek eten in het cultuurcafé. Het wordt een gezellige kinderkunstendag!

Duo Berlingo
NO WAY BACK


13:30

‘No Way Back’ vertelt over de zoektocht van twee vrienden. Over de pogingen die ze ondernemen om vat te krijgen op de situatie. Ze verliezen zich in hun eigen spelregels en gaan tot het uiterste. Tot de torens vallen. Een komische circusvoorstelling over speelsheid, kameraadschap, tweespalt en ook een beetje over het leven. ‘No Way Back’ is de eerste voorstelling van het kersverse gezelschap ‘Duo Berlingo’. Twee kameraden met een fascinatie voor bakken.

Hanafubuki
DIORAMA

14:30

Diorama is een korte familievoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar. In een houten minitheater worden voorwerpen zodanig opgesteld dat er een nieuwe werkelijkheid ontstaat. Je doorloopt als toeschouwer een fantasierijke, poëtische, visuele reis. De koffer die als toneelzaal fungeert, past perfect op iedere keukentafel en zit vol met abstracte vormen, decors en personages. Als toeschouwer maak je een reis doorheen deze uitklapbare kijkkast waarin verschillende werelden ontstaan.

+ GRATIS workshops