Een wisselende selectie van Belgische internationale topdansers verlaat hun buitenlandse compagnieën gedurende één week om samen een kleine reeks optredens 'voor eigen publiek' te geven. Deze Belgische topdansers dansen in balletgezelschappen in o.a. Frankrijk, Monaco, Duitsland, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Rusland, enz. 
 
Met REGARDS gunnen de dansers je een blik op hun wereld. Hun talent, creativiteit en harde fysieke werk resulteren in excellentie en virtuositeit op het podium.
 
Een greep uit de reacties van toeschouwers van de vorige editie, die volledig uitverkocht was:
·         “Nog niet meegemaakt dat zoveel topdansers van verschillende compagnieën samen op één podium staan, werkelijk uniek.”
·         “Je voelt dat deze dansers écht plezier hebben in wat ze doen.”
·         “Wat een passie en liefde voor dans!”
·         “Ongelooflijk niveau van kwaliteit en genot, niet alleen voor het publiek maar ook bij de dansers zelf!”
 
Onder voorbehoud van overmacht, staan onder andere volgende dansers alvast te springen (letterlijk) om je te verwelkomen: Jaat Benoot, Sofie Vervaecke, Zino Merckx, Katrin Schrader, Victor Polster-Ketelslegers, Emilie Meeus, Annika Verplancke
 
Wil je genieten van een topavond vol Belgisch talent? Wees dan snel om je plaatsje te reserveren voor deze unieke kans. Door de coronacrisis is het aantal tickets zeer beperkt!
 

Wij houden rekening met de Coronamaatregelen:

  • Er zijn max. 200 toeschouwers toegelaten per voorstelling
  • We verkopen de plaatsen ongenummerd, zo kunnen we de 1.5 m afstand garanderen tussen de toeschouwers, maar kunnen mensen uit dezelfde contactbubbel wel bij elkaar zitten.
  • Er zijn aparte in- en uitgangen. 

In de week voor de voorstelling ontvangen alle ticketkopers een mail met de nodige info over de maatregelen die op dat moment gelden.