Een wisselende selectie van Belgische internationale topdansers verlaat hun buitenlandse compagnieën gedurende één week om samen een kleine reeks optredens 'voor eigen publiek' te geven. Deze Belgische topdansers dansen in balletgezelschappen in o.a. Frankrijk, Monaco, Duitsland, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Rusland, enz. 
 
Met REGARDS gunnen de dansers je een blik op hun wereld. Hun talent, creativiteit en harde fysieke werk resulteren in excellentie en virtuositeit op het podium.
 
Een greep uit de reacties van toeschouwers van de vorige editie, die volledig uitverkocht was:
·         “Nog niet meegemaakt dat zoveel topdansers van verschillende compagnieën samen op één podium staan, werkelijk uniek.”
·         “Je voelt dat deze dansers écht plezier hebben in wat ze doen.”
·         “Wat een passie en liefde voor dans!”
·         “Ongelooflijk niveau van kwaliteit en genot, niet alleen voor het publiek maar ook bij de dansers zelf!”
 
Onder voorbehoud van overmacht, staan onder andere volgende dansers alvast te springen (letterlijk) om je te verwelkomen: Jaat Benoot, Sofie Vervaecke, Zino Merckx, Katrin Schrader, Victor Polster-Ketelslegers, Emilie Meeus, Annika Verplancke
 
Wil je genieten van een topavond vol Belgisch talent? Wees dan snel om je plaatsje te reserveren voor deze unieke kans. Door de coronacrisis is het aantal tickets zeer beperkt!
 

Op dinsdag 28/07 werd de moeilijke beslissing genomen om de voorstellingen 'Regards'  te annuleren. De coronamaatregelen die de overheid recent nam, en de onzekere situatie die elke dag verandert, maken het helaas onmogelijk om de voorstellingen te laten doorgaan op kwalitatieve manier.

Maandenlange voorbereidingen, het creëren en uitwerken van choreografieën, en heel, heel veel repeteren: al deze inspanningen zouden normaal gezien leiden tot een geweldige apotheose. We waren er erg dichtbij, maar dat voorziene hoogtepunt maakt nu plaats voor een trieste, koude douche.

Alle ticketkopers ontvangen op woensdag 29/07 een mail i.v.m. de terugbetaling van de tickets. Geen mail ontvangen? Neem contact op met het Liers Cultuurcentrum.