Voor de voorstelling kan je vanaf 17.30 uur met het hele gezin genieten van de ovenverse pizza's in het cultuurcafé! De voorstelling start om 19 uur.

Raf Walschaerts (Kommil Foo) is een rasverteller en performer. Als ervaren cabaretier grossiert hij in ontroerende onzin. Ontwapenend en grappig tegelijk, en doorspekt met muziek doet hij zijn verhaal in Zoon. Hij laat zich muzikaal bijstaan door zijn spitsbroeders Gwen Cresens en Ben Faes.

Een kleiner hartje hadden ze in zo'n groot lijf niet kunnen steken. Sterk als een paard, koppig als een ezel, maar zo kwetsbaar als een pasgeboren vogeltje. Jonge, jonge, het is genoeg dat er toevallig een kleine eens lief naar hem lacht, of hij wordt helemaal week. En als hij week wordt is dat schonkige, hoekige lichaam nog minder in toom te houden dan anders: schokken van het lachen (om van binnen niet te wenen). Duizend woorden om alle hoeken en gaten te dichten. Veel te veel. Watervallen vol verhalen, en allemaal echt gebeurd! En overdrijven... en met spek schieten... en liegen... en plan trekken... En toch zo waarachtig zijn als geen ander: zoon.

van, met Raf Walschaerts
accordeon, bandoneon Gwen Cresens
contrabas Ben Faes
regie Ineke Nijssen

Met heel veel zin start het Liers Cultuurcentrum aan seizoen 20-21. Het wordt een ongewoon seizoen maar wij kijken ernaar uit jullie opnieuw te laten genieten van cultuur. Vragen over de manier waarop we dat coronaproof gaan doen? Check de maatregelen die wij treffen om jullie veilig te laten genieten!

https://www.rafwalschaerts.be/