Vol enthousiasme bundelen de gebroeders Kolacny hun krachten met zorgboerderij De Emiliushoeve om geld in het laatje te brengen voor twee nieuwe arbeidsprojecten. Uw steentje bijdragen voor mensen met een beperking én tegelijk genieten van de hemelse stemmen van het bekendste meisjeskoor van België: wat wil u nog meer van een avondje uit?
 
In een avondvullend programma brengen de zangeressen van Scala onder leiding van de broers Stijn en Steven Kolacny hun onmisbare klassiekers, de beste nummers uit hun tournee ‘Meisjesnamen’, en zelfs enkele gloednieuwe nummers. Met bijpassende choreografieën en een verbluffende lichtshow tilt Scala hun muziek naar een hoger niveau. Het voorprogramma wordt verzorgd door het bijzondere percussieduo SamShuwi.
 
Maar dit concert is meer dan alleen een muzikale verwenavond: met uw aanwezigheid steunt u het nieuwe werkproject van zorgboerderij De Emiliushoeve en het pilootproject van Pegode op Sportcentrum Zevenbergen. Zij zorgen met hun tomeloze inzet elke dag voor een inclusieve werkomgeving voor mensen met een beperking. Meer info over De Emiliushoeve en hun werking vindt u op www.emiliushoeve.be
 
Wie ons project (en zichzelf) graag extra in de watten legt, kan gaan voor een Golden Ticket. We verwelkomen u vanaf 17u15 voor heerlijke hapjes en drankjes, aanwezigheid tijdens de soundcheck en een meet & greet met de gebroeders Kolacny. De kers op uw exclusieve concertervaring? Een prachtige plaats in de zaal, een gehandtekende Scala-CD, én de wetenschap dat u meebouwde aan zinvol werk voor de gasten van De Emiliushoeve.

Over SamShuwi:
Wie de meester, wie de leerling? Dat is het motto van de groep SamShuwi.
Percussionist Joeri Wens is beroepsmuzikant gespecialiseerd in Iraanse percussie. 
Sam Putseys is ondanks of dankzij zijn slechthorendheid en syndroom van Down een geboren muzikant met een uitzonderlijke aanleg voor ritme. Hij communiceert met zijn muziek en weet mensen diep te raken. Hij is ook werkzaam als boer op de Emiliushoeve. 
De twee muzikanten vinden en inspireren elkaar in hun zoektocht naar nieuwe klanken en ritmes. 
Van traditionele Iraanse percussie-instrumenten, Afrikaanse balofoon, piano tot ballonnen, water en piepbeestjes.
 

https://www.scalachoir.com/en/