Een magische vuurperformance voor iedereen!

Bij valavond steken we de vuren aan en nodigen we je uit op een eigenzinnig vuurspektakel in openlucht. Met Incontri#2, wat staat voor ontmoetingen, vertellen we je een klein verhaal vol sterke beelden dat je doet wandelen tussen de sterren en laat dansen tussen de vlammen. Paraplu’s worden draaimolens van vuur, vuurslangen schieten weg in het donker…

Spel, concept, regie, scenografie
Pietro Chiarenza
spel
Nicola Cazzalini
Sara Passerini
Muziek
Michele Moi
Kostuum
Thijsje Strypens
In samenwerking met
CC De Kern
Progetto Bagliori

Praktische info:

  • Gebruik de inkom van het vroegere Timmermans-Opsomerhuis, Netelaan 4.
  • Voorzie gepaste kledij, de voorstelling gaat sowieso buiten door. Je kan wel terecht in het Timmermans-Opsomerhuis om even op te warmen. Na de voorstelling bieden we warme choco, water of fruitsap aan.
  • Wat bij slecht weer? Bij een korte regenbui stellen we de start even uit. Enkel bij extreem slecht weer, wordt de voorstelling geannuleerd. Je wordt daarvan verwittigd per mail in de loop van de dag. Hou dus zeker je mailbox in het oog of kijk op onze Facebookpagina.

 

Bereikbaarheid stadspark:

- Te voet: als het kan natuurlijk...

- Fiets: we voorzien een fietsenstalling aan de ingang van het park.

- Openbaar vervoer: het park ligt op 1.2 km wandelen van het station van Lier. De bushalte 'Leopold III-laan'ligt vlakbij. Plan je route op www.belgianrail.be en/of www.delijn.be.

- Auto: aan Jeugdcentrum Moevement is een ruime gratis parking. Van daar is het nog 400m wandelen. Ook aan de Gasthuisvest (op 400m) is een ruime parking (gratis van ma tot za vanaf 19 uur en op zondag).

sprookjes.be/wordpress/