'In limbo': In het ongewisse, in de leegte. 

‘In Limbo’ vertelt het verhaal van Simon die voor een hartverscheurende keuze staat. De telefoon gaat over. Zijn beslissing kan wel eens enorme gevolgen in zich dragen, maar hij krijgt raad uit onverwachte hoek. Een mentale strijd waaraan Simon dreigt ten onder te gaan. De hel barst los. Zal Simon voor altijd ‘in limbo’ blijven?

Een spannende psychologische thriller die je zal meenemen op een rollercoaster waarbij vragen zullen rijzen en antwoorden niet meteen zullen verschijnen. Een combinatie van drama en actie, dialoog en gevecht. 

 

’t Nief Collectief ontwikkelt zijn eerste eigen kortfilm ‘In Limbo’. Dit project vertrok vanuit acteurs en brengt een verhaal over een snijdend en brandend actueel thema: psychisch welzijn… en lijden.

TNC – afkorting ’t Nief Collectief – ontstond aan het begin van de lockdown in maart 2020. Zes maanden lang hebben ze elkaar beter leren kennen, gebrainstormd en naar een gezamenlijke stem gezocht. Oktober 2020 werd TNC officieel een acteurscollectief. Vanaf dan besloten ze om van een crisis een opportuniteit te maken: “Laten we niet stilzitten en deze situatie als kans zien om onszelf te tonen en onze passie niet uit het oog te verliezen. We zetten door en gaan op zoek naar connectie met anderen om ons eerste project werkelijkheid te laten worden.”

Bij elke fase van het proces - het scenario, de productionele voorbereiding, de opnames en de postproductie - had TNC zijn inbreng.. Het acteurscollectief kon daarbij vertrouwen op de motivatie en de passie van een ervaren en professionele crew.

Leuk weetje: ‘t Nief Collectief is intussen volop aan het werken aan de theaterversie van ‘In Limbo’. Een stuk dat geheel op zichzelf kan bestaan, maar dat in zekere zin ook een vervolg van de film zal vormen.

  • 19 uur: Deuren CC De Mol open + red carpet
  • 20 uur: Deur zaal open.
  • 20.15 uur: Welkomstwoord door Koen De Bouw
  • 20.20 uur: Start film
  • 20.35 uur: Vragenronde aan cast & crew, overhandiging cheque 'Te Gek!?', overhandiging schilderij en Q&A  door Koen De Bouw
  • 21.15 uur: Meet & greet, foto’s met cast, crew & Koen De Bouw + afterparty met Dj Freeee tot 1 uur
https://tniefcollectief.be/