Het stond in de sterren geschreven dat Wim Punk en Eva De Roovere ooit samen een plaat zouden maken. Toegegeven: er is tijd overheen gegaan. Maar het was het wachten meer dan waard.

Wim was sowieso de rockster van de familie. Als frontman en songschrijver van The Wolf Banes schreef hij zijn eigen hoofdstuk in de Belpopgeschiedenis. As The Bottle Runs Dry is tot vandaag een vaderlandse klassieker.
Eva zong intussen een opmerkelijk parcours bij elkaar. Als zangeres bij de legendarische folkgroep Kadril, natuurlijk. Maar ook als gezicht bij Oblomow. Al kwam de echte doorbraak er pas toen ze in 2006 solo ging. Debuutplaat De Jager (met hits Fantastig Toch en Anoniem) werd een doorslaand succes. Met nog een handjevol cd’s werkte ze zich op tot één van de sterkhouders uit de Nederlandstalige popmuziek. Op deze plaat laten ze vooral elkaar schitteren: de stemmen blenden zoals je dat enkel in family bands hoort. Vervlogen en ongrijpbare liefdes. Het lef vinden om uit de ratrace van het dagelijkse bestaan te stappen. Dromen van vrijheid. Mensen observeren die –zoals Nietzsche al vaststelde- de muziek niet kunnen horen terwijl anderen er op dansen.