De verhalenbouwers en fantasten van Theater Tieret nemen je mee op een griezelig prettige promenade doorheen de stad. Laat je knikkende knieën en bibberbenen thuis en stap/vaar mee tijdens deze herfstige avondwandeling. Voor gezinnen met kleine en grote durvers vanaf 6 tot en met 11 jaar.

"We schrijven november van het gezegende jaar 720.
Op de plek waar de Grote en Kleine Nete sinds jaar en dag samenvloeien, luiden in het oude slotklooster de doodsklokken ter ere van ridder Gummarus…

Een ridder, kluizenaar, wonderbaarlijk man met vreemde krachten…

Exact 1300 jaar na zijn dood nemen wij u mee om zijn èchte verhaal te vertellen, iemand moet het doen…

De zon gaat onder, De kerkklok slaat middernacht… Spokenuur!
Durf jij in te schepen en met ons mee te varen op een razende rivier vol vergeten verhalen, hongerig om verteld te worden? Door donkere krochten vol magische mist, over bestofte paden met vergeelde herinneringen die uit kiertjes en gaatjes loeren, op zoek naar nieuwsgierige ogen en oren?

Verhalenbouwers en fantasten van theater Tieret nemen je mee op een griezelig prettige promenade doorheen de stad én op de woelige wateren van de Nete!

i.s.m. de Koninklijke Moedige Bootvissers en Theater Tieret
 

Zin om nog meer te bibberen en te beven? Haal dan vanaf 31/10 je boekje af bij Visit Lier en ontdek de wandeling 'Sidderen & beven in Lier'. Meer info op www.visitlier.be!