In dialoog met Zuidpool componeerde Ilja Leonard Pfeijffer een nieuwe theatertekst.

'De aanzegster' is een hedendaagse tragedie waarin waarheid en fake-waarheid onherkenbaar door elkaar lopen in een strijd die via de media wordt gevoerd. Een strijd waarin beeldvorming krachtiger en fataler is dan feiten.

Jorgen Cassier regisseert een bijzondere acteursploeg: Sofie Decleir, Koen van Kaam, Robby Cleiren, Nico Sturm en Kenneth Cardon. Topmuzikante Els Vandeweyer speelt live vibrafoon en percussie.

MET Sofie Decleir, Robby Cleiren, Koen van Kaam, Nico Sturm en Kenneth Cardon
TEKST Ilja Leonard Pfeijffer
REGIE Jorgen Cassier
LIVEMUZIEK Els Vandeweyer
KOSTUUMONTWERP Andrea Kränzlin
LICHTONTWERP Harry Cole
TOURBEGELEIDING Tine Coumans
TECHNIEK Eva Dermul & Pieter Kint
PRODUCTIE Zuidpool
COPRODUCTIE de Roovers
PROMOTIEFOTO Kaat Pype
SCÈNEFOTO'S Kurt Van der Elst
GRAFISCHE VORMGEVING Jef Cuypers
MET DANK AAN Dries Engels, Philippe Werkers, Frederik Van de Moortel, RITCS

Voor deze voorstelling werken wij met het Covid Safe Ticket. Hiervoor download je de officiële CovidSafeBE-app op je mobiele toestel. Alle praktische info lees je op CovidSafe.be. Het CST/certificaat voor vaccinatie kun je op vraag per post toegestuurd krijgen. Je moet dan wel rekening houden met een wachttijd tussen bestelling en ontvangst van 1 week. Je contacteert hiervoor de helpdesk (tel. 078 78 78 50, 9 tot 19u op weekdagen).

Aan de inkom zal een medewerker je vragen je COVID-certificaat te tonen. Dat kan ofwel het certificaat zijn in je CovidSafeBE-app, ofwel een afgedrukte versie. We gaan via een officiële scan-app na of je certificaat geldig is.
Daarnaast controleren we of je identiteit overeenkomt met die op het certificaat. Dat gebeurt aan de hand van bijvoorbeeld een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs.

Het dragen van een mondmasker is niet verplicht o.w.v. het gebruik van het Covid Safe Ticket.

En verder, probeer afstand te bewaren waar mogelijk. Voel je je ziek? Of heb je symptomen die op COVID-19 kunnen wijzen? Blijf dan alsjeblieft thuis.

https://www.zuidpool.be/